唔洗再打 IDD? iOS 版 Whatsapp 都有「語音通話」!

不久之前 Android 平台 Whatsapp 新增了語音通話功能,讓用戶可以好像 Skype 般投過網絡進行通話,當然 Whatsapp 唔會忽略 iOS 用戶,它們今日亦推出更新,而重點亦係多了語音通話。
fb-post
今日 iOS 版 Whatsapp 推出的更新,除了讓 iPhone 可以跟 Android 手機一樣支持語音通話,它還新增可從其他 App 分享相片、影片或連結到 Whatapp 的功能,並加了相機快捷鍵、而且還可發送多條預先裁剪或轉換角度的影片等等,相信大家睇完都無理由唔升級吧!
廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s